Incearca noul chat AUDIO-VIDEO la un pret promotional!
BETA
Inregistreaza-te

Noutati

Metode de a evita gelozia si infidelitatea in cuplu - seminar

Poza 17 Octombrie 2012

 TopExperti.ro si Cafe Boulevard va invita sa participati la semniarul "Metode de a evita gelozia si infidelitatea in cuplu" care se va desfasura vineri 19 octombrie 2012 la Cafe Boulevard pe Bd.Gheorghe Sincai nr.9A in Bucureşti incepand cu orele 19.30. 

Cea care va sustine acest seminar este d-na psiholog Cristina Mihaela Zaharia  expert in Psihologia cuplului, Psihotraumatologie impreuna cu invitatii sai speciali.
 
Seminarul va fi unul interactiv si se va incerca sa se ofere si de ce nu sa se descopere noi metode de a evita si de a face fata geloziei si infidelitati in cuplu. 
Ritmul accelerat al vietii cotidine are tendinta sa ne afecteze atat sanatatea, modul de a gandi cat mai ales relatiile personale si in mod special relatia de cuplu. 
Cati dintre noi nu s-au confruntat cu problema geloziei, cati dintre noi nu l-a banuit pe celalalt de infidelitate..Ce este gelozia, care sunt limitele si maximele ei, care sunt crietiile prin care sa ne alegem partenerul de viata, de ce suntem inselati, ce anume il determina pe celalat sa insele? Ce inseamna de fapt sa fii inselat sau inselata putem vorbi de fapte, ganduri, intentii? Ce pune mai mult in pericol relatia de cuplu? Faptul ca s-a consumat fizic infidelitatea sau ca exista o intentie tradusa prin anumite indicii de genul priviri, sms-uri etc?
 
Rapunsuri la aceste intrebari le putem afla impreuna cu d-na psiholog in cadrul seminarului de vineri unde maestru de ceremonii va fi nimeni altul decat celebrul Mihai Mitoseru, care la randul sau ne va impartsi din experienta proprie in legatura cu aceste aspecte. 
 
Asadar va asteptam cu drag vieneri la 19.30 pe Bd.Gheorghe Sincai nr.9A in Bucureşti la Cafe Boulevard.
Adauga comentariu