Cele mai bune vopsele de par gri

Cele mai bune vopsele de par griPărul gri pentru unele femei adaugă doar frumusețe. Acele doamne care nu doresc să corecteze natura, vă vom spune cum să aibă grijă de părul gri, iar restul vă sfătuim cum să se întoarcă la culoarea naturală sau în condiții de siguranță pentru a efectua colorarea părului gri.

Cauzele părului gri

Devin nepoliticoși și se pot lipi în direcții diferite și chiar se rotesc, deși nu au mai făcut-o înainte. Ceea ce este interesant, uneori se pare că este mai gros pe ceea ce câștigă volumul.

Astfel, atunci când aveți grijă de aceste păr gri uscat, cea mai importantă este hidratarea. Excelent pentru acest sampoane potrivite / măști care conțin miere, aloe, glicerină.
Colorarea părului gri
Părul gri a fost vopsit acum două mii de ani. Așa cum sa descoperit recent-sulfura de plumb a fost folosită în acest scop și, de fapt, nanocristalele sale (particule de doar câteva miliarde de metri). A făcut un amestec care a acoperit părul. Nanocristalele au pătruns în arborele de păr și l-au vopsit în întuneric. Pe un principiu similar, multe vopsele moderne funcționează, deși nu conțin plumb.

Colorarea părului gri este cel mai adesea aleasă de brunete și păr șaten, în care firele gri sunt mult mai vizibile decât cele ale blondelor. Dacă vrem să vopsim părul acasă, cumpărăm vopsea, nu un mijloc de colorare temporară. Acestea din urmă nu acoperă părul gri. Culoarea iese mai luminos decât în intervalele naturale și se spală mai repede. Vopselele conțin această cantitate de amoniac și peroxid de hidrogen, care permite pătrunderea colorantului în păr. Medicamentul, cu toate acestea, trebuie păstrat pe cap pentru o perioadă lungă de timp. “Învelișul de keratină din părul gri este gros și dificil de aplicat colorantului”, spune Agnieszka plus. – Deci, dacă ne vopsim acasă, să rămânem la timp pentru părul rezistent la colorare. Nu toate culorile de vopsea sunt potrivite pentru Gri. Blondele și maro arată cel mai bine. Evitați nuanțele de roșu-ele vor fi prea intense sau roz. De asemenea, abordăm cu atenție clătirile pe bază de plante-ele pot da părului o nuanță verzui. Este mai sigur să vă vopsiți părul într-un salon de coafură, mai ales dacă părul gri este mai mare decât cel întunecat sau când părul gri apare în clustere. Mai greu pentru a obține apoi o culoare uniformă țintă.

Dacă nu vopsiți părul gri, puteți extrage culoarea lor cu clătiri din coaja de nuc sau cu salvie.Dacă nu vopsiți părul gri, puteți extrage culoarea lor cu clătiri din coaja de nuc sau cu salvie.

– Ar trebui să încercați ca părul gri să aibă o strălucire frumoasă. În obținerea acestuia, șampoanele albastre concepute pentru părul gri sunt perfecte. Ei îi dau o culoare ușor cenușie și anulează nuanța galbenă foarte plăcută. La rândul său, persoanele care colorează părul gri ar trebui să ajungă exact după șampoanele pentru părul colorat , explică Agnieszka Plus, stilist la Institutul de cosmetice din secolul 21 Dermika din Varșovia.

Părul gri poate fi spălat în funcție de nevoile dvs. – zilnic, în fiecare zi. Cel mai bun dintre toate, sampon foarte moale. De asemenea, este necesar să se aplice masca de 2 ori pe săptămână. Pe păr, în special cele uscate, masca de avocado funcționează cel mai bine, pe aceste destul de flexibile – o mască cu o banană.

Contrar credintei adesea repetitive, parul gri nu serveste proteine – utilizarea frecventa a produselor care le contin va face parul chiar mai uscat.- Însămânțarea este un proces fiziologic care începe cu aproximativ 30. ani de viață”, spune doctorul în științe. miere. Anna Wojas-Pelc, șef al Departamentului și Clinicii de Dermatologie, a se vedea Universitatea Jagiellon din Cracovia. – Producția de pigment este stimulată prin anumite enzime prezente în organism. Atunci când activitatea lor slăbește, de exemplu, în legătură cu vârsta, cantitatea de melanină scade. La ce vârstă se reduce producția de coloranți, în primul rând, depinde de o anumită predispoziție genetică. Deci, dacă părinții se așează devreme, există o mare probabilitate ca și copiii lor să se confrunte cu acest lucru. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nimic nu depinde de noi înșine. Apariția părului gri accelerează, de asemenea, un stil de viață nesănătos, inclusiv o dietă săracă, obiceiuri proaste și, mai presus de toate, stres. – Melanocitele sunt celule care sunt derivate ale sistemului nervos”, explică Dr. Anna Wojas-Pelc. – Reacționează așa la stimulii pe care îi ia. Faptul că viața în stres constant accelerează plantarea părului a confirmat cercetarea științifică.

Lasă un comentariu