credius imprumuturi

Lupta cu credit rău poate fi una dintre cele mai stresante experiențe din lume. Dacă o urgență financiară lovește sau vrei să-ți consolidezi Datoria, ai putea crede că e imposibil să te califici pentru un împrumut personal fără să apelezi la creditori prădători. În majoritatea circumstanțelor, totuși, nu e adevărat.

Opțiunile de împrumut Personal pot fi mai limitate atunci când creditul nu este în formă bună, dar asta nu înseamnă că nu aveți opțiuni. Există creditori care ar putea fi dispuși să vă ofere un împrumut personal, chiar dacă aveți un rating de credit slab.

credius imprumuturi

Cele mai bune împrumuturi personale pentru credite proaste

  • Avant: Cel Mai Bun Per Ansamblu
  • LendingClub: Cea Mai Bună Sumă Maximă A Împrumutului
  • LendingPoint: Cel Mai Bun Împrumut Personal Post-Faliment
  • OneMain Financial: Cea Mai Bună Experiență În Credite Personale
  • Dvs. locale credit union: cel mai bun Payday Împrumut alternativ

Ce Este Considerat Credit Rău?

Scorurile de credit utilizate de majoritatea creditorilor variază de la 300-850. Dacă ai un scor FICO sub 670, ești considerat un împrumutat subprime cu un rating de credit “corect”, potrivit lui Expert. Compania raportoare de credit clasifică un scor FICO mai mic de 580 ca “foarte slab.”

Este important de înțeles că a lua un împrumut personal cu credit rău este, în general, mai scump. Ratele dobânzilor pot urca adesea în intervalul de sus-30%, pe baza ratingului de credit. Alte obstacole cu care te-ai putea confrunta atunci când încerci să împrumuți cu credite proaste includ sume mai mici de împrumut și termene de rambursare mai scurte. Pentru a vă ajuta să comparați cele mai bune opțiuni de împrumut disponibile, am cercetat mai mult de o duzină de împrumuturi personale pentru credit rău. Am comparat ratele dobânzilor, taxele, cerințele de calificare, și alte caracteristici de împrumut.

Cele Mai Bune Per Ansamblu: Avant

Avant oferă cel mai bun împrumut personal global împrumut debitorilor cu provocări de credit. Dacă te califici pentru finanțare, ai putea primi până la 35.000$. Ratele dobânzilor încep la 9,95%. Deși avantul percepe o taxă administrativă, suma maximă pe care o percepe (4,75%) este mai mică decât cea pe care o puteți vedea de la alți creditori comparabili.

Pro

  • Rata dobânzii de pornire mai mică în rândul creditorilor subprime, dar s-ar putea plăti mai mult în cazul în care scorul dvs. de credit este la capătul scăzut al intervalului de aprobare Avant lui
  • Nici o penalizare pentru plata anticipată a împrumutului.
  • Cerere de credit moale efectuată atunci când verificați opțiunile de împrumut on-line

Contra

  • Rate mai mari ale dobânzii comparativ cu rata pe care o puteți primi în altă parte cu un credit mai bun
  • Valoare maximă scăzută a împrumutului de 35.000 $ – sume mai mari ale împrumuturilor disponibile cu alți creditori
  • O taxă administrativă poate fi luată direct din suma inițială de împrumut

Alte informații importante:

Suma minimă / maximă pe care o puteți împrumuta: între 2.000 și 35.000 $

Interval APR: 9, 95% -35, 99%

Taxe: Avant poate percepe o taxă administrativă de până la 4,75%, care vine direct din împrumut. Creditorul percepe taxe de întârziere și onorarii de plată dezonorate, de asemenea.

Cerința minimă de credit: 580 scor minim de credit (majoritatea Împrumutaților Avanți au un scor de credit între 600 și 700)

Alte cerințe de calificare: pe lângă verificarea scor de credit, Avant va revizui venitul pentru a vedea dacă vă calificați pentru un împrumut și cât de mult puteți împrumuta.

Termene de rambursare: 24-60 luni

Timp pentru a primi fonduri: fondurile de împrumut pot fi depuse în contul dvs. de îndată ce următoarea zi lucrătoare.

Cele Mai Bune Per Ansamblu: Avant

Cea Mai Bună Sumă Maximă A Împrumutului: LendingClub

LendingClub este o piață de creditare peer-to-peer care se potrivește cu milioane de debitori cu investitori, inclusiv unii debitori cu credite subprime. Rapoartele indică faptul că ați putea fi în măsură să se califice pentru un împrumut prin platforma LendingClub cu un scor de credit la fel de mic ca 600.

Ratele dobânzilor pentru debitorii bine calificați încep la 6,95%. Cu toate acestea, debitorii cu probleme de credit ar putea plăti rate de până la 35,89%, ceea ce face costul de împrumut scump. Creditorul oferă împrumuturi personale de până la 40.000 de dolari.

Pro

  • Valoarea maximă a împrumutului mai mare în comparație cu alți creditori din această categorie
  • Cerere de credit moale pentru a verifica oferta de împrumut și rata estimată a dobânzii on-line
  • Fără penalități de plată anticipată dacă te decizi să-ți plătești împrumutul mai devreme.

Contra

  • Un co-împrumutat poate fi necesar pentru a se califica pentru o rată a dobânzii mai mică
  • Taxe de origine mai mari decât ceea ce alți creditori pot percepe pentru împrumuturile cu caracter personal subprime
  • O așteptare de patru sau mai multe zile pentru a primi finanțarea odată ce vă calificați

Alte informații importante:

Suma minimă / maximă pe care o puteți împrumuta: între 1000 și 40.000 $

Interval APR: 6, 95% -35, 89%

Taxe: taxele de origine pot fi de până la 6%; media este de 5,2%. Dacă întârziați mai mult de 15 zile cu plata, se percepe o taxă târzie de 15 sau 5% din suma datorată anterioară, oricare dintre acestea este mai mare.

Cerință minimă a creditului: raportată ca fiind 600, dar nu indicată pe site-ul web

Alte cerințe de calificare: ar trebui să fie de cel puțin 18 ani, un cetățean american sau rezident permanent (sau au o viză pe termen lung), și au un cont bancar verificabil. LendingClub va lua în considerare, de asemenea, raportul datorie-venit și istoria de credit.

Termene de rambursare: Alegeți între 36 și 60 de luni (trei sau cinci ani).

Timp pentru a primi fonduri: Per LendingClub, majoritatea împrumuturilor emise în 2018 au fost primite în doar patru zile.

Restricții: locuitorii din Iowa nu sunt eligibili pentru împrumuturi LendingClub.

Lasă un comentariu