hora credit

Hora Credit aparține Hora Credit IFN sa, cu sediul la București, iar în septembrie 2016 a fost înregistrată în registrul BNR.

Hora Credit este o instituție financiară non-bancară, prin care puteți obține un împrumut rapid între 100 și 1500 lei. Cei care pot accesa un astfel de împrumut pentru prima dată au o ofertă mare: un împrumut rapid cu dobândă zero, până la 1500 lei.

În același timp, prin intermediul IFN, ei pot accesa credite private pentru sume între 1500 și 10.000 il cu o dobândă de 1% pe zi.

Toate condițiile de credit, dobânda zilnică, costurile totale sau formula de calculare a penalităților sunt foarte transparente și sunt situate atât în linia principală, cât și în fișierul “AGB”.

hora credit

Beneficiile Hora Credit

 • Principalul avantaj este că împrumuturile fără dobândă de până la 1500 lei pentru clienții noi
 • Pentru împrumuturile ulterioare, rata zilnică a dobânzii este de 2 %, ușor mai mare decât alte oferte NFI.
 • Întregul proces de aplicare și verificare este foarte rapid
 • Este posibil să aveți banii în cont în termen de 15 minute de la finalizarea cererii de împrumut.
 • Ceea ce ai nevoie pentru a obține un împrumut.
 • Care nu au atins vârsta de 19 ani și nu au atins vârsta de 75 de ani
 • Fiți cetățeni români și livrați o copie / fotografie a cărții de identitate valabile
 • Copia sau fotografia declarației care certifică venitul lunar
 • Dacă nu puteți obține o declarație de cont, puteți dovedi venitul dvs. cu un contract de închiriere, drepturi de autor, chitanță de plată sau un bilet de pensie.
 • Punctajul negativ al Biroului de credit nu va limita autorizarea unui împrumut, dar, în funcție de acest lucru, creditul Hora va decide suma maximă de acces.
 • O adresă de e-mail personală
 • Număr de mobil
 • Cu un cont bancar
 • Nu trebuie să aduci garanții pentru bani împrumutați.

Cum faci rost de un împrumut HoraCredit?

Dând click pe butonul “vizita de afaceri”, Acestea sunt trimise automat pe pagina Horacredit. Puteți introduce datele personale și așteptați confirmarea creditului.

După cum puteți vedea, site-ul de Credit Hora funcționează bine, rapid și intuitiv.

Pentru a accesa un împrumut, trebuie doar să adaptați regulatorii de derulare de pe pagina de start, Alegeți suma și timpul pe care doriți să-l rambursați și apoi completați datele cu caracter personal.

Amintiți-vă că nu sunteți obligat să completați pur și simplu datele cu caracter personal și să solicitați un împrumut. Doar după primirea contractului de împrumut pe care îl semnați și îl trimiteți la hora Credit, sunteți considerați beneficiari ai banilor și clienților companiei.

Cum faci rost de un împrumut HoraCredit?

Rambursarea împrumutului către Hora Credit

Returnarea banilor este foarte simplă. Iată opțiunile.:

De pe site-ul dvs. puteți introduce numărul contractului în secțiunea” Cum să plătiți ” și, odată ce introduceți datele de pe card, banii sunt retrași din contul dvs. personal.

Din contul personal, apăsând butonul “plată” și, ca mai sus, notați datele cartografice.

De la sucursala unei bănci cu care aveți un cont, prin transfer bancar într-unul din conturile lui HoraCredit

Ca o inovație, ZebraPay oferă posibilitatea de a plăti prin intermediul terminalului pentru plata facturilor în toate orașele mari.

Și amintiți-vă: la momentul plății, asigurați-vă că banca face transferul suficient de repede pentru a nu depăși termenul de rambursare. În caz contrar, acestea pot fi găsite cu costuri sau sancțiuni suplimentare. Ca sfat, vă recomandăm să efectuați plata cu câteva zile înainte de expirarea termenului ca măsură de precauție.

Lasă un comentariu