ifn credite pentru rau platnici

Creditele neperformante reprezintă o opțiune de salvare pentru consumatorii ale căror scoruri scăzute de credit limitează opțiunile de împrumut.

Pune un alt mod: un credit prost, care este într-adevăr doar un alt nume pentru un împrumut personal,vă poate salva dintr-o urgență financiară, chiar dacă scorul dvs. de credit (ceva sub 650) este mult mai mic decât tine sau cele mai multe bănci ar dori.

Deci, dacă dintr-o dată ai nevoie de bani pentru a cumpăra sau repara o mașină, face plăți pe o factură medicală sau consolida datorii card de credit, dar nu au un scor de credit suficient de mare pentru a obține un împrumut de la una dintre marile bănci, nu renunța. Există ajutor disponibil.

Creditele neperformante sunt tratate la fel ca împrumuturile personale. Sunt bani împrumutați și plătiți în rate lunare fixe. Împrumutul ar putea veni de la o bancă, dar dacă sunteți în căutarea pentru o rată a dobânzii la prețuri accesibile și cerințe de calificare flexibile, alegerile mai bune, probabil, ar fi:

  • Sindicatele de Credit. O opțiune grozavă. Rata maximă admisibilă a dobânzii este de 18%.
  • Familie sau prieteni. Mai ușor pentru a se califica și, sperăm, rate mai mici ale dobânzii.
  • Găsiți un co-signer. Folosește scorul de credit al altcuiva pentru a obține o rată a dobânzii mai mică.
  • Atingeți home equity. Scor de Credit nu este un factor. Dacă aveți echitate, puteți obține un împrumut.
  • Online sau P2P. piață uriașă de creditori care pot fi foarte flexibili cu Termenii.

Ai putea adăuga mai multe opțiuni, cum ar fi plăți în avans, împrumuturi de la conturi de pensii sau împrumuturi împotriva asigurărilor de viață pe listă, dar acestea sunt alegeri de ultim moment cel mai bine lăsat neatins cu excepția cazului în orice altceva nu reușește. Există alternative mai bune pentru a consolida datoria cu credit rău.

ifn credite pentru rau platnici

Ce este un scor de Credit rău?

Scorurile de Credit sunt o încercare de a evalua probabilitatea vei rambursa un împrumut. Ele variază de la 300-850. Cu cât numărul tău e mai mare, cu atât mai probabil te vei revanșa.

Scorurile de credit proaste încep de la 650 și scad de acolo. Persoanele din această categorie sunt considerate un risc ridicat și plătesc cele mai mari rate ale dobânzii. Sunt candidați principali pentru credite proaste.

Definiția unui scor de credit” bun” și ” rău ” variază de la creditor la creditor. Unii nu vor atinge pe nimeni cu un scor de credit sub 650, unii de fapt piață pentru consumatori cu un scor sub-650.

Deci, este greu de spus ce te face ” bun ” sau ” rău ” pe tabela de credit, dar gama acceptate arata ceva de genul asta:

  • 760-850-excelent
  • 700-759-foarte bine
  • 660-699-corect
  • 620-659-sărac
  • Scoruri sub 620-extrem de slab

Cât De Rău Scorurile De Credit Afectează Împrumuturile

Consumatorii din categoria punctajului de credit bun la excelent primesc cele mai mici rate ale dobânzii și cele mai bune condiții de creditare. Consumatorii din categoriile sărace și extrem de sărace sunt împovărați cu rate ridicate și nu pot fi aprobați pentru un împrumut deloc.

Mulți consumatori primesc acest mesaj și de aceea scorul mediu de credit pentru consumatorii americani în 2018 este de 700, un salt de 11 puncte în ultimul deceniu. Cu toate acestea, numerele reale care merită să fie luate în considerare sunt combinația dintre scor și vârstă, care spune multe despre modul în care funcționează economia noastră.

Potrivit lui FICO, persoanele cu vârste peste 60 de ani au un scor de credit mediu de 743, în timp ce cele cu vârste cuprinse între 18 și 29 de ani au o medie de 652. E unul din puținele locuri din viață unde să fii bătrân dă roade.

Cu toate acestea, aceasta este o diferență de 91 de puncte, care este foarte costisitor atunci când sunteți la cumpărături pentru acasă și auto împrumuturi ca graficul de mai jos demonstrează.

Cât De Rău Scorurile De Credit Afectează Împrumuturile

Cum pentru a obține un împrumut cu Credit rău

Dacă acest lucru nu este o urgență, primul pas pentru a obține un împrumut cu un credit rău este de a îmbunătăți scorul dvs. de credit, astfel încât să puteți permite confortabil împrumutul de care aveți nevoie.

Începeți prin efectuarea plăților la timp, în special pe cardurile de credit; și reduceți soldul cardurilor la mai puțin de 30% din limita de credit permisă. În cele din urmă, nu se aplică pentru orice credit nou.

Combinația acestor trei factori-plata la timp; utilizarea scăzută a creditului; nicio nouă aplicație de credit-reprezintă 75% din scorul dvs. de credit. Nu e nerealist să crezi că a face un efort pe aceste trei fronturi ar putea ridica scorul cu 100 de puncte în cât mai puțin de 3-6 luni.

Dacă, cu toate acestea, aceasta este o urgență și cererea de împrumut a fost refuzat în mod repetat din cauza săraci de credit sau nu de credit, ar putea ajuta pentru a cere o bancă sau de credit din uniune ofițer de împrumut pentru un interviu personal pentru a-i convinge ești solvabilă.

Dacă primiți acel interviu, asigurați-vă că sunteți pregătit cu documente care dovedesc că sunteți un risc bun. Creditarea instituțiilor adoră stabilitatea. Dacă le puteți arăta că ați locuit în aceeași casă (sau oraș) și ați lucrat același loc de muncă (de preferință pentru același angajator) timp de mai mulți ani, cu siguranță vă ajută cazul.

Lasă un comentariu