imprumuturi rapide fara acte

Un împrumut personal este o datorie negarantată care poate fi luată pentru Situații de urgență, precum și din motive cum ar fi cheltuielile de educație, îmbunătățirea la domiciliu, sau pentru a face o achiziție majoră. Împrumuturile personale sunt negarantate deoarece nu sunt necesare garanții colaterale.

Un împrumut personal este, de obicei, într-un interval scurt de la unu la cinci ani. Opțiunile de rambursare sunt flexibile, și sunt decise de creditor pe baza istoriei de credit a debitorului. Rambursarea creditului se efectuează în fiecare lună prin intermediul EMIs prin cecuri post-datate sau prin direcționarea băncii dvs. de a debita ime de către ECS (servicii de compensare Electronică). Împrumuturile personale necesită mai puține documente decât alte împrumuturi.

imprumuturi rapide fara acte

Cum să obțineți un împrumut Personal fără documente și dovada venitului:

Puține instituții financiare au în vedere acordarea unui împrumut la domiciliu fără documente și dovada venitului, exclusiv pe baza personalității și relației cu clienții. Dacă aveți o relație bună cu banca pe baza plăților la timp și a înregistrărilor de credit clare, atunci banca vă poate oferi un împrumut personal pe baza detaliilor deja disponibile la bancă.

Următoarele sunt unele dintre lucrurile pe care le puteți urmări în scopul de a beneficia de un împrumut personal fără documentație:

Stabilește o relație bună cu banca ta rămânând loială acesteia pentru toate serviciile financiare și nefinanciare. Acest lucru ajută la construirea încrederii cu banca care decide apoi eligibilitatea dumneavoastră de împrumut, precum și capacitatea de rambursare. În cazul în care solicitați un împrumut personal la aceeași bancă, unde se află contul dvs. de operare principal, este mai ușor pentru bancă să vă considere eligibil pentru un împrumut personal. Deoarece banca este pe deplin conștientă de toate tranzacțiile efectuate în contul dumneavoastră, aceasta îi ajută să evalueze solvabilitatea dumneavoastră.

Plătește-ți toate datoriile la timp cu banca, dacă ai un card de credit la bancă. Plata la timp a tuturor facturilor cardului de credit, te pune la o șansă mai mare de a obține un împrumut personal la bancă.

Nu ratați nicio plată asociată băncii, unde solicitați un împrumut personal. O plată ratată este un semn de incapacitate de a gestiona finanțele și, prin urmare, băncile și creditorii v-ar cere să furnizați o dovadă solidă a venitului.

Menține un scor mare de credit, deoarece ajută în construirea credinței cu creditorul că sunteți un client sigur.

Bănci ca Citibank vă permit să luați împrumuturi personale de până la Rs.30 lakh într-un interval de 48 de ore, fără nici o documentație, cum ar fi dovada venitului, și dovada adresei, cu condiția ca adresa dvs. de reședință și de birou să fie actualizate în contul Citibank.

Un împrumut personal, fără documentație, este un vis pentru majoritatea Împrumutaților. Cu tot ce merge on-line, de la cerere la aprobare, documentația pare doar ca un timp de a lua măsuri, care poate fi evitat în unele cazuri excepționale.

Cum să obțineți un împrumut personal fără PAN card

Atunci când se solicită un împrumut personal, ca și în cazul în care în conformitate cu orientările stabilite de creditori financiari, este obligatoriu să se prezinte PAN card-ul cuiva, deoarece este obligatoriu de legile fiscale.

Cu toate acestea, este posibil să se obțină un împrumut personal fără prezentarea cardului PAN dacă suma împrumutului personal este mică – orice sub Rs.50.000. Cu toate acestea, majoritatea creditorilor financiari insistă asupra prezentării cardului PAN. Dacă cineva a rătăcit cardul PAN la momentul solicitării unui împrumut personal, numărul PAN cardului va fi suficient.

Cum să obțineți un împrumut personal fără PAN card

Cum să obțineți un împrumut personal fără cont/fișe salariale sau certificat de venituri

Dacă credit de nevoi personale solicitantul nu are venituri regulate dovada documente, cum ar fi fișele de salariu, SE întoarce, el/ea ar trebui să-dovada sursă de venit alternativ pentru a dovedi creditor care rambursare a împrumutului este posibil. Enumerate mai jos sunt câteva moduri solicitanții pot trece peste acest obstacol:

Depune Formularul 16

Dacă, dintr-un motiv sau altul, depunerea fișelor ITR sau salariale nu este o posibilitate, atunci solicitantul împrumutului personal poate prezenta ultimul formular 16 ca dovadă.

Prezintă o sursă alternativă de venit

Solicitantul împrumutului personal poate prezenta, de asemenea, orice altă sursă de venit din diverse activități de afaceri, venituri din chirie, soldul bancar, venitul soțului sau al părinților etc.

Depunerea garanției

Deși împrumuturile personale sunt, în general, negarantate, ceea ce înseamnă că nu este necesar să se depună garanții, dacă nu există dovezi de venit, acesta poate negocia cu banca plata sumei împrumutului după depunerea garanției.

Au o relație cu banca

Dacă credit de nevoi personale reclamanta a avut o relație de lungă durată cu banca, fie deținerea unei economii sau cont curent cu ele, sau a avut debitorul cu ei în trecut și a făcut în timp util rambursări, atunci banca nu va cere dovada venituri documente. De fapt, în cazul în care solicitantul împrumutului personal este un client pre-aprobat, atunci el/ea nu va fi obligat să prezinte documente și poate aplica pentru un împrumut personal instant.

Adu un garant la bord.

Se poate atribui, de asemenea, un garant la depunerea cererii. Garantul va trebui să prezinte dovada venitului său și să garanteze plata împrumutului personal dacă există o neîndeplinire a obligațiilor.

Lasă un comentariu