Cele mai bune vopsele de par blond cenusiu

Cele mai bune vopsele de par blond cenusiu1. Informații despre amoniac
Această componentă netezește cântarele, astfel încât pigmentul să pătrundă în păr. Dar amoniacul irită pielea, astfel încât tot mai multe vopsele nu conțin. Producătorii sunt adesea lăudați pe ambalaj.

Dar fii atent! Vopseaua chimică pentru colorarea permanentă trebuie să împartă cuticula părului, astfel încât pigmentul colorat să ajungă acolo. Prin urmare, ar trebui să aibă o componentă care să o facă. Prin urmare, în astfel de vopsele, amoniacul este înlocuit cu o altă substanță, de exemplu, Monoetyloaminą (abrevierea AMM). Ea are proprietăți similare de amoniac, dar iartă totul și nici un miros acut.

2. Numărul și numele culorii
O mulțime de vopsele de păr, în plus, numele de culoare și numărul. Acesta este un ajutor pentru persoanele care își vopsesc părul într-un salon de coafură, dar între o operație și alta doresc să-și facă ramificațiile în casă. Unele companii (de exemplu, Wella, L ‘ Oreal) au analogi drogeryjne de vopsele profesionale și numărul vă va ajuta să le găsiți.

Cu toate acestea, atenție! Se întâmplă adesea că culoarea “farmaciei” este puțin mai întunecată decât cea obținută în salon. Prin urmare, înainte de a cumpăra vopsea, merită să căutați sfatul unui coafor.

3. Culoare cu ambalaj
Afișează doar un rezultat aproximativ care poate fi obținut. Pe păr, culoarea se dovedește, de regulă, puțin mai întunecată și poate avea o nuanță complet diferită. Cele mai multe șanse de o tonalitate apropiată au acele fețe care aplică vopsea naturală pe păr. În alte cazuri, umbra rezultată ne poate surprinde foarte mult.

4. Informații suplimentare
Pe ambalaj există un pic de ele. Merită întotdeauna să verificați dacă există:

Adăugați balsam la vopsea. Dacă nu aveți nevoie să cumpere neapărat în ea în sine.
Ambalajul are un aplicator de vopsea-dacă nu trebuie să cumpărați o pensulă pentru ao aplica și să pregătiți un vas ceramic sau de sticlă pentru ao șlefui
Dacă aveți păr gri, aflați dacă vopseaua pe care doriți să o cumpărați acoperă. Nu toată lumea face bine, chiar dacă sunt în mod constant colorate.Ce altceva trebuie să știți atunci când cumpărați vopsea?
Sfătuiește Agnieszka plus, proprietarul frizeriei autorului:

Dacă aveți îndoieli între două nuanțe, alegeți una mai ușoară. În practică, culoarea tinde să iasă mai întunecată de cea de pe ambalaj.Cele mai bune vopsele de par blond cenusiu
Atunci când alegeți o nuanță de vopsea, blondă, alegeți cea mai apropiată de cea naturală.
Dacă doriți să schimbați semnificativ culoarea casei, faceți acest lucru treptat. Chiar dacă de la blonde aveți de gând să se transforme într-o brunetă, mai întâi este mai bine să alegeți nuanța cea mai apropiată de înălțimea dumneavoastră.
Pentru părul lung, cumpărați două pachete de vopsea. Medicamentul a scăzut nu poate fi salvat. Dacă nu este suficient, culoarea ar putea să nu funcționeze. Prin urmare, este necesar să-l aplicați prea abundent.

Achiziționarea de vopsea corespunzătoare pentru vopsirea părului-este, contrar credintei populare, o decizie foarte importantă. Cum de a alege produsul potrivit pentru colorare, astfel încât să nu dăuneze părului? În primul rând, trebuie să luăm în considerare starea părului nostru, culoarea lor naturală și ce vopsea avem nevoie. Sunt mulți. E suficient să mergi la farmacie.

Înainte de a cumpăra, trebuie să ne răspundem în primul rând la întrebarea ce pagini de colorat sunt într-adevăr avem nevoie și dacă le putem realiza singuri. Uneori, starea părului nu permite. Dacă ne temem de auto-colorare sau decidem să schimbăm foarte radical culoarea părului, mergem la stilist. Ne va ajuta să alegeți culoarea dorită și se va potrivi cu vopseaua, având în vedere starea părului. Din păcate, colorarea părului în salon este mult mai scumpă decât cea efectuată independent acasă. Cu toate acestea, dacă faci această a doua opțiune primul lucru pe care trebuie să facem este du-te la magazin și de a face o achiziție de vopsea corespunzătoare. Prin alegerea ei, trebuie să acordăm atenție celor trei lucruri de bază. Și anume forma, compoziția și culoarea.

Tip
Înainte de a cumpăra, trebuie să știm mai întâi cât timp vrem ca culoarea să rămână pe păr. Avem o selecție de vopsele pentru colorarea permanentă a părului și așa-numitele șampoane care se spală după câteva spălări. În cazul în care vrem să schimbăm complet culoarea, ar trebui să alegeți mai întâi opțiunea pentru câteva săptămâni și numai după ce culoarea este potrivită, să aplicăm vopseaua în mod constant. Printre vopselele pentru colorarea permanentă a părului, avem o selecție de creme și spumă. Acestea sunt primele după stoarcere din coarne au aspectul unui cler simplu, care se aplică pe păr și pieptănat despre. Cea de – a doua opțiune, mai recomandată pentru începători, este o spumă comprimată sub presiune, de fapt o spumă asemănătoare șamponului, care este mult mai ușor de distribuit și mai ușor de preparat.

Compoziție
Aici trebuie să știm mai întâi ce să evităm. Înainte de cumpărare, merită să faceți o analiză expresă a compoziției produselor și să alegeți cea mai sigură. Desigur, este necesar să se evite orice componente iritante, adică amoniac, care este o componentă a vopselelor de păr mai ieftine. Conținutul său în cosmetician face ca cântarele de păr să se deschidă, ceea ce facilitează penetrarea colorantului în interior. Din păcate, această componentă determină uscarea puternică a părului, ceea ce, la rândul său, afectează spălarea colorantului său natural. Alte componente care nu ar trebui să fie vopsea pentru colorare sunt tot felul de alergeni. Acest grup include: nichel, fenilendiamină, sulfați, rezorcină, peroxid de hidrogen și parabeni. Dacă suntem alergici, trebuie să determinăm vopseaua, legumele sau loțiunea de masaj pe bază de henna.

Culoare
După alegerea mărcii corespunzătoare de vopsea și tipul acesteia, decizia de culoare se referă la cele mai simple și mai plăcute. În primul rând, luați în considerare culoarea naturală a părului. Cele mai bune colorări sunt cele care fac ca părul să schimbe culoarea cu unul, maxim două tonuri. Ele sunt practic invizibile și adaugă frumusețe și, în mod natural, îmbunătățesc stilul general. Al doilea lucru care ar trebui să aibă un efect semnificativ asupra alegerii culorii vopselei este nuanța pielii noastre. Dacă avem un ten luminos și rece, vom potrivi următoarele nuanțe:

Lasă un comentariu