Cel mai bun antivirus – Recomandarile noastre pentru 2020

Cel mai bun antivirus – Recomandarile noastre pentru 2020Toată lumea ar dori să aibă un antivirus Foarte bun, care garantează protecția completă a fișierelor și a computerului. Cu toate acestea, nu toată lumea știe unde să caute o astfel de aplicație și dacă produsul selectat este efectiv eficient. Antivirusul pentru protecția hardware trebuie să îndeplinească mai multe criterii de bază. Mă întreb ce? Aici este un sfat de profesioniști cu AVG.

Configurarea programului pentru nevoile dumneavoastra

Mulți oameni care doresc să-și protejeze cel mai bine computerul cumpără programe scumpe și extinse. Ei cred că un număr mare de caracteristici le asigură securitatea. Din păcate, uneori se pare că” cea mai bună protecție împotriva virușilor ” este doar o cheltuială suplimentară. De ce?

Toate din cauza faptului că nu este adaptat la nevoile utilizatorului. Panourile administrative extinse, funcțiile de gestionare a mai multor computere și tocătoarele de fișiere nu sunt necesare pentru persoanele care se uită uneori la e-mail și citesc mesaje online. Ele sunt destul de eficiente, antivirus simplu.

Cel bun va fi cel care are un scaner sensibil la bord și verifică dacă paginile și mesajele nu au fost infectate. Scanarea curentă va dezvălui cele mai multe pericole deja “la intrare” la computer.

Cel mai bun antivirus și recenzii ale utilizatorilor

Dacă nu știți ce antivirus să alegeți, puteți utiliza un indiciu al utilizatorilor de internet. Le veți găsi pe site-urile de comparare a prețurilor, pe forumurile online sau pe site-urile de socializare.

Comentariile sunt o sursă valoroasă de informații, în special pentru persoanele care nu se ocupă de securitatea rețelei în fiecare zi. Utilizatorii necenzurați notează bug-uri și probleme în cele mai bune antivirus și indică beneficiile lor.

Cu feedback de la clienți, producătorii își pot modifica aplicațiile pentru a le face să funcționeze și mai bine și mai eficient. Merită să citiți mai mult înainte de a alege un anumit produs.

Apreciați productivitatea, cultura muncii și cererea redusă de resurse

Fiecare program utilizează resurse de calculator-memorie, spațiu pe hard disk, conexiune la internet. La fel și cu antivirusurile.

Producătorii sunt reticenți în a furniza informații despre productivitatea și cultura muncii, ceea ce face dificil de a decide care cel mai bun antivirus va verifica pe hardware-ul acasă. Principiul este că cu cât cererea este mai mică, cu atât programul este “mai ușor”.

Ușurința se reflectă în viteza de funcționare a computerului (descărcări de programe, site-uri, pornire) și capacitatea de a lucra în mai multe aplicații simultan. Dacă aparțineți iubitorilor de videoclipuri online, muzică sau jocuri, Aceasta este o opțiune foarte importantă.

Alegerea unui antivirus ușor și foarte bun vă va permite să jucați fără probleme și să acționați fără “tunderea” plictisitoare.

Care sunt cele mai bune teste anti-virus arată?
Teste independente și programe antivirus de cercetare sunt efectuate în mod regulat în întreaga lume. Rețeaua este inundată zilnic cu noi combinații de coduri malware, astfel încât eficacitatea antivirusului este încă testată.

Instituțiile independente de cercetare că câteva săptămâni sau luni efectuează teste suplimentare, verificări de ortografie sau noi amenințări sunt urmărite și dacă antivirusul poate face față mutațiilor lor. Rezultatele acestor studii merită interesate.

Acestea arată ce antivirus se ocupă cel mai bine de amenințare și cum funcționează sistemul. Puteți citi despre teste pe portaluri populare de internet.Apreciați productivitatea, cultura muncii și cererea redusă de resurse

 Un antivirus Foarte bun-dar sau pentru mobil?

Din ce în ce mai mult de viruși, nu numai computerele și laptopurile trebuie protejate, ci și alte dispozitive mobile – smartphone-uri și tablete. Mai ales că cota lor de piață este în creștere, iar utilizatorii caută din ce în ce mai mult pe web cu mobilka.

Cea mai bună protecție antivirus ar trebui să fie instalată și pe telefon. Acest lucru pune noi cerințe în fața ei, m.in. împovărarea sistemului, utilizarea resurselor și funcționarea neobservată în fundal. Dispozitivele mobile sunt predispuse nu numai la virus, ci și la furt, de exemplu.

Privind pe piață, verificați care cel mai bun antivirus va oferi protecție Anti-Theft, și dacă instalarea acestuia nu este zapcha de memorie în telefonul smartphone. Puteți salva prin achiziționarea aplicației aceluiași producător pe toate dispozitivele.

Alegerea celui mai bun antivirus nu este întotdeauna o alegere. Înainte de a cheltui bani, Verificați programul cu cinci criterii de mai sus. Puteți economisi nu numai bani, dar, de asemenea, destul de o mulțime de nervi și timp în viitor.

Lasă un comentariu